JUKUPARK TURKU KAUSIKORTTI 2020 - TOIMITUSEHDOT

Kausikorttikampanjaan osallistuvat hyväksyvät JukuPark Turku kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) ehdot, jotka ovat lueteltu alla. Sopimuksen osapuolina toimivat JukuPark Turku (myöhemmin JukuPark) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja JukuPark Turku vesipuistoon kaudelle 2020. Yhden kausikortin hinta kampanjassa on 39,99 €. Kampanja toteutetaan haastekampanjana, jolloin sen toteutuminen edellyttää ennalta sovitun määrän sitovia kausikorttivarauksia. Kampanjan tavoitteellinen ilmoittautumismäärä on 500 ilmoittautumista. Huomioithan varausta tehdessäsi, että alle 4-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksessa maksavan vanhemman seurassa.

Asiakkaan ilmoittautuessa JukuPark Turku kausikortti-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

1. Kampanjan tavoitteet. Kampanjan tavoitteena on saada 500 kausikorttivarausta 21.6.2020 mennessä kampanjan toteutumiseksi. JukuParkilla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 500 ei saavutettaisikaan. JukuParkilla on oikeus halutessaan rajata kausikorttivarausten maksimäärä haluamaansa varausmäärään.

2. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan kampanja-aikana JukuPark Turku -verkkosivuston erillisellä ilmoittautumissivulla ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.

3. Kampanja-aika. Kampanja alkaa, kun kausikortti on varattavissa JukuParkin nettisivulla. Kampanjaan ilmoittautuminen päättyy 21.6.2020. JukuParkilla on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.

4. Kampanjan toteutuminen. JukuPark Turku ilmoittaa kampanjan toteutumisesta JukuParkin nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 39,99 €. Maksulinkki lähetetään kampanjan toteutuessa sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on maksulinkki JukuParkin verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä (7 vrk). Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua maksuhuomautuksen jälkeen, on JukuParkilla oikeus laittaa maksu perintään. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa eikä asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia kauden 2020 normaalihinnalla (99 €).

6. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat JukuParkin verkkokaupassa käytettävät Paytrailin maksupainikkeet. Mikäli haluat maksaa oman Kausikorttisi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla, Polku-liikuntasovelluksella tai -maksukortilla, Edenredin Virikeseteleillä tai maksukortilla, Tyky-kuntoseteleillä, ePassilla tai Eazybreak-sovelluksella, olethan yhteydessä etukäteen sähköpostilla: kausikortti@jukupark.fi. Maksu tulee suorittaa JukuPark Turun lipunmyynnissä puiston aukioloaikoina, jonka jälkeen saat mobiilikausikortin puhelimeesi.

7. Kun Kausikortti on maksettu, se lähetetään asiakkaan puhelimeen SMS-tekstiviestinä ja sähköpostina. Kausikortti on sähköinen ja toimii suoraan puhelimen näytöltä mobiilikorttina. Voit myös lähettää kausikortin itsellesi, mikäli ostat kausikortin esim. lapsellesi, jolla ei ole omaa puhelinta. Mikäli haluat käyttöösi muovisen kausikortin, teemme sen JukuPark Turun lipunmyynnissä (Kurrapolku 1, 20320 Turku) esitettyäsi ensin sähköisen kausikortin tai kuitin ostoksestasi. Säilytäthän maksutositteen. Kausikortti esitetään JukuParkin lipunmyynnissä sisään tullessa.

8. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat JukuParkin verkkokaupassa käytettävät Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin Virikesetelit sekä maksukortti, Tyky-kuntosetelit, Polku-liikuntasovellus sekä maksukortit, Eazybreak-sovellus. Mikäli asiakas maksaa kausikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan olla yhteydessä etukäteen sähköpostilla: kausikortti@jukupark.fi sekä suorittaa maksu seteleillä JukuPark Turun lipunmyynnissä, jonka jälkeen hän saa mobiilikausikortin puhelimeensa.

9. Kausikortti on voimassa kesäkauden 2020 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. JukuParkin kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Jukupark Turku vesipuistoon aukioloaikojen aikana. JukuParkilla on oikeus muuttaa aukioloaikaa huonon sään, laitteiden teknisen vian tai muun syyn vuoksi. Mahdollisista poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan JukuParkin nettisivulla.

10. Kausikortti on henkilökohtainen mobiilikausikortti ja sen väärinkäyttö aiheuttaa kyseisen kortin sulkemisen. Tätä kampanjaetua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.