1. Miten osallistun JukuPark Turku kausikortti-kampanjaan?

- Osallistuaksesi JukuPark Turku kausikortti-kampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan kampanjaan JukuParkin verkkosivuilla. Ilmoittautumisohjeet ja -linkin löydät kausikorttikampanjan nettisivulta osoitteesta https://kausikorttihaaste.jukupark.fi

2. Onko Kausikortti-kampanjaan ilmoittautuminen sitova?

- Ilmoittautuminen on sitova.

3. Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni Kausikortti-kampanjaan on onnistunut

- Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostikansio. Mikäli viesti ei löydy sähköposteista, ole yhteydessä meihin sähköpostitse kausikortti@jukupark.fi, niin tarkistamme varauksesi.

4. Veloitetaanko JukuPark Turku -kampanjan kausikortin hinta 39,99 heti ilmoittautumisen yhteydessä.

-Ei, kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa mikäli JukuPark Turku kausikorttikampanja toteutuu.

5. JukuPark Turku kausikortti-kampanjan toteutuessa, kuinka maksan kausikorttini?

- Maksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen maksulinkki Jukuparkin verkkokauppaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä.Mikäli haluat maksaa oman Kausikorttisi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla, Polku-liikuntasovelluksella tai -maksukortilla, Edenredin Virikeseteleillä tai maksukortilla, Tyky-kuntoseteleillä, ePassilla tai Eazybreak-sovelluksella, olethan yhteydessä etukäteen sähköpostilla: kausikortti@jukupark.fi. Maksu tulee suorittaa JukuPark Turun lipunmyynnissä puiston aukioloaikoina, jonka jälkeen saat mobiilikausikortin puhelimeesi.

6. Veloitetaanko summa minulta, vaikka kampanja ei toteutuisikaan?

- Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli kampanja toteutuu.

7. Tuleeko minun ostaa kausikortti normaalihintaan 99 € mikäli kampanja ei toteudu?

- Ei. Ilmoittautumalla JukuPark Turku kausikorttikampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla 99 €

8. Kuinka kauan Kausikortti-kampanjan kausikortti on voimassa?

- Kampanjan toteutuessa kausikortin saa lunastettua käyttöön jo 12.6.2020 puiston avautuessa, ja on voimassa koko kesäkauden 2020 aukioloaikojen mukaisesti. Kausikortti on voimassa koko kesäkauden 2020 aukioloaikojen mukaisesti. Kausikortti on voimassa kun se on maksettu. . Kausikortti astuu voimaan, kun se on täysin maksettu ja käyttäjä on ladannut sähköiseen korttiin kuvansa. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Turun JukuParkiin. Jukuparkilla on oikeus aukioloaikojen muutoksiin säätilanteen, teknisen vian tai muun syyn perusteella. Mahdolliset aukiolomuutokset ilmoitetaan nettisivuilla.

9. Onko Kausikortti-kampanjan kausikortti henkilökohtainen?

- On, kausikortit ovat henkilökohtaisia.

10. Mistä tiedän, että kampanja toteutuu?

- Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

11. Mistä saan kausikortin kampanjan toteutuessa?

-Kausikortti toimitetaan sinulle sähköisenä SMS tekstiviestinä ja sähköpostina. Kausikortti on sähköinen ja toimii suoraan puhelimen näytöltä. Voit myös lähettää kausikortin itsellesi mikäli ostat kausikortin esim. lapsellesi, jolla ei ole omaa puhelinta ja teemme JukuPark Turun lipunmyynnistä ( Kurrapolku 1, 20320 Turku ) muovisen kausikortin esitettyäsi sähköisen kausikortin tai kuitin ostoksestasi.

12. Mitä jos kampanja ei yllä tavoitemäärään?

- Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (500 kappaletta). JukuParkilla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

- JukuParkilla on oikeus halutessaan rajata kausikorttivarausten maksimäärä haluamaansa varausmäärään.

13. Olen jo ostanut kalliimman henkilökohtaisen ennakkohintaisen kausikortin JukuParkiin, voinko kuitenkin osallistua Kausikortti -kampanjaan?

- Voit osallistua Kausikortti- kampanjaan: Ilmoittaudu normaalisti mukaan kampanjaan Jukuparkin verkkokaupassa. Mikäli kampanja toteutuu, maksat Kausikortin hinnan 39,99 € ja JukuPark hyvittää sinulle aiemmin ostamasi henkilökohtaisen ennakkohintaisen kausikortin hinnan kokonaisuudessaan.

14. Minkä ikäinen tarvitsee JukuPark kausikortin ?

- 4 vuotias. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät vanhemman seurassa vesipuistoon ilmaiseksi.